Voorwoord Jacco Naberman

Voorwoord Jacco Naberman

  • 21/03/2023

Beste Sportvrienden,

Toen ik gevraagd werd het voorwoord te schrijven was ik vereerd, om als hoofdsponsor iets te mogen schrijven over de L&M Workwear omloop van Noordwest Overijssel.


Ik zal beginnen met mij voor te stellen. Ik ben Jacco Naberman, getrouwd en heb drie prachtige kinderen. Ik ben de eigenaar van L&M Workwear. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en zijn wij als gezin vooral bezig met sport. Ik ben zelf een amateur renner die voor zijn lol wat kilometers maakt.

Na wat onzekere momenten mogen we op 1 april 2023 starten met de 51 ste “L&M Workwear omloop van Noordwest Overijssel”. Wij als troste hoofdsponsor zijn blij dat er op zaterdag 1 april drie mooie koersen gereden mogen worden. Te weten de Junioren (M) die als eerste mogen starten. Gevolgd door de Nieuwelingen en Junioren (V) om dan af te mogen sluiten met de Nieuwelingen (M). Dit spektakel trekt vele wielrenners uit binnen- en buitenland die zich in het mooie Genemuiden melden voor deze prachtige omloop.


L&M Workwear is trots dat wij samen met verschillende sponsoren en veel vrijwilligers dit mede mogelijk kunnen maken om de wielrennerssport te stimuleren. En te promoten voor renners uit binnen- en buitenland. Zonder deze vrijwilligers die, voor dag en dauw al in beweging zijn, zal de omloop erg lastig worden. Daarom dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die deze dag mogelijk maken.


Dit jaar mag de start van de L&M Workwear omloop van Noordwest Overijssel weer plaats vinden in het hart van Genemuiden op het Havenplein. Daar zijn we erg blij mee, want hiermee zijn we weer terug op de plek waar we ooit zijn begonnen.


L&M Workwear is dé totaalleverancier wanneer u het beste zoekt voor uw medewerkers en uw onderneming. Wij nemen u alle zorg uithanden op het gebied van werkkleding, -schoen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit doen wij middels onze eigen onlinesystemen zodat u zich bezig kan houden met uw eigen werkzaamheden. We doen dit voor een groot scala aan klanten. Zo blijven wij sportief bezig en zijn we dagelijks in beweging voor uw bedrijf. Ook kunnen wij uw (sport) team voorzien van de juiste sportkleding, onze leverancier Craft kijkt samen met ons naar uw sportieve oplossing.

Jacco Naberman
Hoofdsponsor 51e L&M Workwear Omloop van Noord-west Overijssel